DEN BÄSTA FOUNDATION FÖR FET HUD

Beste foundation voor vette huid

Med foundation från Meroda Cosmetics besväras du inte längre av glänsande hy, även om du har fet hud. Sminket glider inte  heller, eftersom denna perfekta foundation från Meroda Cosmetics varar upp till 16 timmar.

 

Risk för envisa finnar och pormaskar

Personer som lider av fet hud vet att det finns ett samband med förstorade porer och en förhöjd risk för ihållande finnar och pormaskar. Allt detta med särskilt tack till de överaktiva talgkörtlarna.

 

Ibland produceras för mycket talg

Talgkörtlar producerar talg. Talg skyddar huden från uttorkning och infektioner av bakterier och svampar. Men Ibland produceras för mycket talg. Porerna vidgas av den enkla anledningen att de inte klarar av talgproduktionen.

 

Tilltäppt av talg och döda hudceller

På så vis blir porerna täppta av talg och döda hudceller. Därför bildas pormaskar och finnar. Lyckligtvis finns det nu med Meroda en leverantör som kan erbjuda den bästa foundation för fet hud.

 

Huden känns väldigt lätt

Meroda Cosmetics foundation täpper inte igen porerna och känns väldigt lätt mot huden. Denna foundation har en fuktgivande och vårdande effekt. Den säkerställer rena porer och ett fräscht utseende.

 

Du skapar det bästa resultatet med en borste

Med hjälp av en borste skapar denna foundation det bästa resultatet. När du använder borsten tränger pigmentkornen djupare in i huden och på så sätt förhindras också ett vitt skimmer.

 

Sminket håller sig perfekt i sexton timmar

Genom att använda denna innovativa foundation kan du vara säker på att din make-up håller i sexton timmar. Det är tack va den naturliga finishen på Meroda Cosmetics foundation.

 

Bäst täckning och ingen rodnad eller skönhetsfel

Letar du efter foundation med bästa täckning och vill du aldrig mer ha problem med rodnad? Välj då foundation från Meroda. Eventuella skönhetsfel i huden kommer inte heller att synas. Du kommer alltid att ha en fräsch och strålande look när du använder denna foundation.

 

Meroda tillför något unikt till marknaden

Meroda har lanserat något verklunikt med Changing foundation. Denna exklusiva foundation anpassar sig utan problem till alla hudtoner. Glöm stressen med att leta efter rätt foundation som matchar just din hudton.

 

Naturlig och perfekt täckning

Changing foundation från Meroda erbjuder naturlig och perfekt täckning. Denna foundation döljer rodnader och skönhetsfel som ingen annan foundation kan.

 

Vacker naturlig look

Även om du har fet hud kan du vara säker på att din foundation håller din makeup på plats i minst 16 timmar. Du får en vacker naturlig look i minst sexton timmar.

 

Ingen mer stress i sökandet efter den rätta foundation-tonen

Stressen med att anpassa din foundation till din hudton hör till det förflutna. Changing foundation antar din hudfärg i samma ögonblick som den kommer i kontakt med huden. Dessutom eliminerar den rodnad och ojämnheter.

 

Unik Ultra HD Foundation

Meroda Cosmetics utvecklade en unik Ultra HD Foundation med Changing foundation. Med denna foundation skapar du alltid en vacker och naturlig look. Produkten är hypoallergen och därför lämplig för känslig hud. Denna foundation passar bra för fet hy och är 100 procent fri från djurförsök och vegansk

 

Även en skyddande effekt

Merodas foundation innehåller SPF 15. Detta innebär att din hud får det bästa möjliga skydd. Innan du använder denna unika foundation är det viktigt att rengöra huden noggrant.

 

Från mitten till utsidan av ditt ansikte

Därefter använder du tre eller fyra pumpar av foundation. Du sprider ut foundation från mitten till utsidan av ansiktet, vilket du gör med en borste. Sedan låter du den dra in i ansiktet. Därefter har du en fräsch och strålande hud för att möta dagens utmaningar.

 

Lämplig för alla hudfärger

Har du fet hud? Då kan du använda denna foundation från Meroda. Det är en produkt som passar alla hudfärger. Den garanterar alltid perfekt, naturlig täckning. Denna foundation känns alltid väldigt lätt mot huden.

 

Fuktgivande och närande effekt

The Changing foundation har en fuktgivande och vårdande effekt. Viktigt, eftersom fet hud också kan bli uttorkad. Genom att använda denna foundation förblir dina porer rena och behåller du alltid en fräsch look.

 

Helt enkelt den bästa foundation

Med Merodas foundation väljer du helt enkelt den bästa foundation, även om du har fet hy eller en fet T-zon. Den skyddar din hud och håller dig hela dagen strålande och fräsch.