BÄSTA FOUNDATION FÖR TORR HUD

Väljer du den innovativa kosmetikan från Meroda Cosmetics väljer du även den bästa foundation för torr hud. Denna innovativa foundation ger alltid den bästa täckningen. Du blir permanent befriad från rodnad och skönhetsfel på huden och den ger dig en fräsch och strålande look. Även om du har torr hud.

 

Meroda är känt för Changing foundation

När man tänker på Meroda tänker man naturligtvis på Changing foundation. Med utvecklingen av denna produkt är stressen att leta efter den foundation som matchar din hudton ett minne blott.

 

Det skadade skyddsskiktet

Meroda erbjuder också den bästa foundationen om du har torr hud. Den torra huden har bland annat att göra med barriärfunktionen, det här är skyddslagret. Du förlorar mer fukt med ett skadat skyddslager. Skyddslagret regleras av det översta hudlagret, som kallas hornlagret.

 

Brist på fett kan också vara orsaken

Vid torr hud är orsaken ofta brist på fetter. Denna brist minskar hudens förmåga att behålla fukt. Det kan finnas flera anledningar till din torra hud.

 

Duscha inte för ofta och inte för varmt

Att duscha för ofta och för varmt kan till exempel vara en orsak till torr hud. Detta gäller även om du använder mycket tvål i duschen och kyla, vind och torr luft kan också orsaka torr hud.

 

Dålig livsstil och torr hud

Torr hud kan vara medfödd, men möjligheten finns att den är relaterat till en dålig livsstil. Därför är det viktigt att äta sund och varierat, dricka tillräckligt och att motionera ofta.

 

Merodas produkter

Även om det alltid är värt att försöka förebygga torr hud är det skönt att veta att du kan lita på Meroda-produkter vid torr hud. Bortsett från det, är du också befriad en gång för alla från det eviga sökandet efter den färg som matchar din hudton.

 

Inte längre någon stress

För många foundationanvändare var det extremt svårt att hitta en foundation som matchade deras naturliga hudton. Eftersom Changing foundation anpassar sig till din naturliga ton, så slipper du den stressen.

 

Antar din naturliga hudton

Att leta efter rätt foundation för din hudton är inte längre nödvändigt med Changing foundation. I ögonblicket som denna foundation kommer i kontakt med din hud antar den omedelbart din naturliga hudton.

 

Lyxigt kosmetikamärke

Även om du har torrare hud ger foundation från detta lyxiga kosmetikmärke alltid en alldeles naturlig täckning. Changing-varianten är en lätt täckande foundation. Den döljer på ett naturligt sätt rodnader och ojämnheter.

 

Ett helt naturligt utseende i sexton timmar

Om du använder denna foundation på torr hud kan du vara säker på att den sitter perfekt i minst 16 timmar och ger en helt naturlig look. Detta gör den till en unik produkt.

 

Ultra HD Foundation är mycket lämplig för torr hud

Changing foundation, som också är mycket lämplig för torr hud, är en så kallad Ultra HD Foundation, som garanterar en naturlig look. Denna foundation är hypoallergen och passar även vid känslig och torr hud.

 

Produkten är helt fri från djurförsök och vegansk.

Produkten är självklart 100 procent fri från djurförsök och vegansk. Dessutom är den vattenfast och har SPF 15. Denna foundation skyddar alltså även huden på ett mer än utmärkt sätt.

 

Rengör alltid huden innan du arbetar med denna foundation

Hur arbetar du med denna foundation? Se till att i första hand rengöra huden väl. Använd sedan mellan tre eller fyra pumpar foundation. Du sprider produkten från mitten mot ansiktets utsida.

 

Använd alltid en borste för att applicera denna foundation

Använd alltid en borste när du applicerar denna foundation. Och låt alltid grunden dra in i huden. Då kan du vara säker på att ha en strålande hud under större delen av dagen.

 

Lätt täckande foundation lämplig för torr hud

Denna unika foundation passar alla hudtoner. Vem som helst kan använda den och täckningen ser alltid perfekt och naturlig ut. Skönhetsfel förblir osynliga. Meroda Cosmetics foundation är för övrigt en lätt täckande foundation.

 

Pigmentkornen når djupare in i huden.

Meroda insisterar på att använda borsten. Anledningen? Det är helt enkelt så att borsten ger ett bättre resultat. Pigmentgkornen tränger djupare in i huden och den förekommer den välbekanta vita dimman.

 

Naturlig finish ger perfekt täckning under en längre period

Denna foundation har en naturlig finish som garanterar perfekt täckning i minst sexton timmar. Tilltäppta porer hör till det förflutna och - goda nyheter för dig med torr hud - den återfuktar och vårdar. Porerna hålls rena och ditt utseende förblir alltid fräscht.