VANLIGA FRÅGOR

Beställning och leverans

Hur levereras min beställning?

Till våra svenska kunder skickar vi alla försändelser med Deutsche Post.

Vad är leveranskostnaden och hur fort kommer mitt paket fram?

Beställningar från 350 SEK skickas gratis. För beställningar under 350 SEK tillkommer en fraktkostnad på 29 SEK. Beställningar till Sverige ankommer inom 2-5 arbetsdagar.

Kan jag ändra eller avbryta en genomförd beställning?

Nej, det går tyvärr inte att avbryta eller ändra en gjord beställning. Däremot kan du gratis returnera en gjord beställning inom 30 dagar.

Retur

Hur returnerar jag en beställning?

Är du inte nöjd med köpet kan du returnera varan/varorna inom 30 dagar efter mottagandet, förutsatt att de är i originalskick. Ladda ner returformuläret på sidan för returer.

Min beställning är trasig/jag har fått fel produkt, vad gör jag?

Om du fått fel produkt eller om någon av produkterna är trasiga, skicka ett e-postmeddelande till support@merodacosmetics.com så löser vi problemet.

Vad krävs för att kunna returnera en eller flera beställda varor?

Alla returnerade varor måste vara oanvända, oöppnade och i originalförpackning. Vi ansvarar inte för returkostnaden. De returnerade varorna ska vara korrekt förpackade för att inte skadas under frakten. Försändelsen ska skickas med en spårbar, försäkrad tjänst eftersom vi inte tar ansvar för produkter som skadas/försvinner under returtransporten. Kontrollera att ditt ifyllda returformulär är godkänt innan du skickar tillbaka varan/varorna. Utan ett godkännande kan returen inte behandlas.

Betalning

Vilka betalningsmöjligheter erbjuder ni?

Vi använder endast säkra och enkla betalmetoder, dessa är listade nedan: Betalkort/kreditkort: VISA, Mastercard, Maestro, American Express PayPal Klarna

Var anger jag min rabattkod?

I varukorgen under fältet "rabattkod".

Betalningen har gått igenom men jag har inte fått ett bekräftelsemejl, vad gör jag?

Normalt sett får du en orderbekräftelse direkt efter att betalningen gått igenom. Har du inte fått mailet? Kontakta oss på support@merodacosmetics.com så hjälper vi dig.

Om Changing foundation

Hur fort smälter Changing Foundation in i min hudton?

Så fort foundationen kommer i kontakt med huden smälter färgen in i din hudton.

Är produkterna från Medora testade på djur?

Alla våra produkter är djurvänliga och har inte testats på djur.

Vad innehåller produkten och var hittar jag den informationen?

Listan med ingredienser hittar du på produktsidan eller på förpackningen. Har du ytterligare frågor om innehållet - vänligen kontakta kundtjänst via kontaktformuläret.

Är produkterna från Meroda veganska?

Ja, alla våra produkter är veganska.

Vilken finish ger Changing Foundation från Medora?

Changing Foundation ger en naturlig effekt och känns väldigt lätt på hyn. Foundationen täcker fläckar samt rodnader och ger en naturlig look som håller hela dagen.