Makeup-guide för Mors dag

Mors dag är precis runt hörnet! Följ vår steg-för-steg-sminkhandledning och se helt fantastisk ut på DIN dag.

 

 

Steg 1: Förbered din hy

Börja med att rengöra ansiktet och applicera Meroda Cosmetics Velvet Skin Primer för att skapa en jämn yta för din makeup. Denna primer innehåller E-vitamin som återfuktar och ger näring till huden.

 

 

 

Steg 2: Applicera Changing Foundation

Applicera därefter Meroda Cosmetics Changing Foundation med hjälp av 2-in-1 foundationborsten. Denna lätta formula anpassar sig från ljus- till medium hudton och ger en lätt täckning och en daggig finish. Den har även SPF15 som skyddar din hud från solens skadliga strålar.


Steg 3: Dölj eventuella blemmor eller mörka ringar.

Använd Meroda Cosmetics Universal Concealer för att täcka eventuella blemmor eller mörka ringar under ögonen. Denna concealer innehåller många vårdande ingredienser, som vitamin E och olivolja som ser till att din hud känns återfuktad.


Steg 4: Sätt lite färg på kinderna

Applicera din favoritrouge för att ge dina kinder en naturlig rodnad.

 

Steg 5: Definiera dina ögon

Börja vid basen av dina fransar och applicera Meroda Cosmetics Gilded Lashes Mascara i en och samma rörelse fram och tillbaka. Den här mascaran är vattenfast och har en förlängande effekt, så se till att du täcker varje frans jämnt för att skapa en dramatisk effekt. Använd spetsen av staven för att täcka de mindre fransarna i ögonvrån.

 

Steg 6: Rita upp och fyll dina läppar

Använd Meroda Cosmetics Signature Lip Pencil i nyansen Perfect Nude och börja med att linjera läpparnas ytterkanter. Pennan är krämig och har en matt finish, vilket gör den lätt att applicera och blanda ut. Fyll sedan ut resten av läpparna med pennan för att skapa en bas för ditt läppstift.


Steg 7: Applicera Velvet Dream Lipstick

Applicera sedan Meroda Cosmetics Velvet Dream Lipstick i nyansen Perfect Nude. Läppstiftet har en sammetsmatt finish och är högpigmenterad, så börja med ett lätt lager och bygg upp till önskad intensitet. Använd en läppborste eller ditt finger för att lätt blanda läppstiftet med läppennan för en perfekt finish.

 

Och så är det klart! Den här mommy-on-the-go looken är lätt att lägga och perfekt för Mors dag.