Policy för återbetalning av produkter

Vi är glada att kunna presentera vår förbättrade återbetalningspolicy, som nu omfattar en 100% garanti för alla förstagångsköpare av vår Changing Foundation och Velvet Dream Lipsticks.

 • Villkor och bestämmelser:

  Förstagångsköp:
  Om detta är ditt första köp av Changing Foundation eller något av våra Velvet Dream Lipsticks och du upptäcker att produkten inte uppfyller dina förväntningar, är du berättigad till full återbetalning. Vi ber dig bara att förklara varför den inte uppfyller dina behov och förse oss med bilder så att vi kan fortsätta att förbättra vår produkt.

  Initieringsperiod för återbetalning:
  Återbetalningsprocessen måste inledas inom 30 dagar efter mottagandet av produkten. Eventuella förfrågningar som görs efter denna period kommer inte att vara berättigade till återbetalning enligt denna policy.

  Viktiga anmärkningar:
  1. Detta engångserbjudande gäller endast för kunder som för första gången provar vår Changing Foundation eller Velvet Dream Lipsticks. Efterföljande köp av Changing Foundation eller något av våra Velvet Dream Lipsticks omfattas inte av denna återbetalningspolicy.
  2. Eventuell felaktig användning eller missbruk av denna policy kommer att leda till att rätten till återbetalning går förlorad.

  Vi är måna om att du ska bli nöjd med våra produkter. Om du har några frågor eller behöver hjälp med vår återbetalningspolicy, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.